سوالات متداول

عسل های چهل گیاه، عسل هایی هستند از ترکیب چند نوع عسل کوهستانی و عسل های مناطق دیگر که با ترکیب آنها به عسلی با رنگ، عطر و طعمی متعادل و غالبا ذائقه پسند عموم و خواص متعدد به دلیل تنوّع گل بدست می آید و به شرط طبیعی بودن می تواند در تمام طول سال قابل تامین و در دسترس باشد

عسل ها جز از لحاظ عطر و طعم و غلظت در بسیاری موارد از نظر خواص دارای مشابهت هایی هستند و البته بسته به منطقه و نوع گل، برخی عسل ها دارای خواص ویژه ای به واسطه نو ع گل منطقه دارا هستند و بهتر است با آگاهی بیشتری از نوع عسل، خریداری شود

حرارت دادن عسل در دمای بالاتر از 40 درجه سانتی گراد، باعث می شود ترکیبات فرّار و طعم آن شروع به تبخیر کنند و آنزیم های آن غیرفعّال شوند. ثابت شده است که حرارت موجب افزایش مقدار هیدروکسی متیل فورفورال در عسل شود که جزء ترکیبات مضر محسوب می شود

در واقع عسل طبیعی به عنوان سوخت و غذایی ضروری برای مغز و حافظه، جهت جلوگیری از استرس متابولیک همچون فشارخون، خطر ابتلا به بییماری قلبی و دیابت و …، باید مورد استفاده قرار گیرد

طبق تحقیقات انجام شده، مصرف گرده گل 4-2 بار در سال (سه هفته مصرف روزانه) در صورت عذم حساسیّت مورد تائید قرار گرفته است

مصرف گرده گل ترجیحا بصورت ناشتا، سه روز اوّل به مقدار نصف قاشق مرباخوری محلول در آب گرم و با مقداری عسل طبیعی میل نمایید. در صورت عدم ایجاد علائم حساسیّت همچون: احساس تهوّع، دل درد و …، روزانه یک قاشق مرباخوری به مدّت سه هفته مصرف نموده و پس از آن حداقل دو هفته استراحت و در صورت تمایل تکرار دوره.

گرده گل باید در یخچال و در بسته نگهداری گردد.

عضویت / ورود