ویژگی ها

کندوشهد نورا، شهد بانک ایران
برای شما و آنان که دوست میدارید…
• عسل نورا دارای شناسنامه و آنالیز تخّصصی از جمله اندازه گیری فاکتورهای اصلی چون: میزان ساکارز طبیعی عسل، رطوبت، اسیدیته و HMF میباشد.
• عسل نورا به دلیل طبیعی بودن بدون نیاز به پاستوریزه با کیفیّتی ممتاز تولید میشود.
• عسل طبیعی ممکن است بصورت طبیعی کریستالیزه یا جامد گردد که بدان عسل خام یا حرارت ندیده نامند.
• هرگز عسل را در دمای بالای ۴۲ درجه قرار ندهید .
• انواع عسل دارای خواص مشترک و عطر، طعم، غلظت و خواص خاص شهدگل ها با توجه به تنّوع اقلیمی منحصر بفرد ایران میباشند.

اطلاعات

هدف از خرده فروشی مجموعه کندوشهد، افزایش فروش و مصرف عسل طبیعی توسط مصرف کنندگان است. ما این کار را از طریق توسعه و اجرای تبلیغاتی در جهت آگاه سازی و فروش با استراتژی از تولید به مصرف انجام خواهیم داد که بر کانال های فروشگاهی و تجاری جمعی تمرکز نموده و فرصت های عملی برای زنبورداران و صنایع مرتبط با این حرفه برای استفاده از تبلیغات با مشتریان در خرده فروشی و عمده فروشی محصولات فراهم ساخت.

استراتژی تبلیغاتی ما این است که با برندها و حرف مرتبط، برای ارائه برنامه های متقاعد کننده در جهت جلب و حمایت قوی و گسترده در فروش را بدست آورده و همکاری نمایند.

کارگاه هایی به منظور ترویج و شناسایی عسل طبیعی و دیگر محصولات زنبورعسل، استراتژی از تولید به مصرف، برنامه ریزی و ارزیابی برنامه ها و جلسات گفت وشنود، سوال وپاسخ، این فرصت را به ما و مخاطبین مان می دهد که محصولات را هرچه بهتر شناسانده و بر اساس تحقیقات صورت گرفته و خواص هرکدام و به اشتراک گذاشتن آن با مشتریان خود در جهت ارتقاء کیفی و کمّی محصولات و ورود این محصولات طبیعی در رژیم غذایی خانواده ها تلاش نماییم.

پیشنهادات و ایده های جدید می تواند در جلب و تقویت خریداران موثر باشد. به عنوان مثال: عسل به چای ولرم افزوده می شود و بطور فزآینده ای در قهوه استفاده می شود و همین طور در چای های یخ زده و لیمونادها و دمنوش ها گزینه عالی است.

اتاق خبر

– در اینجا همه ی زنبورداران سنّتی را تشویق می کنیم که از مجموع منابع ما استفاده کنند و به عنوان فروشگاهی یکپارچه برای تامین تمام نیازهای بازاریابی و جلب مشتری با استانداردهای تعریف شده در مجموعه ما همسو گردند.

– مجموعه ما در فضاهای مجازی با استقبال بی نظیر مخاطبین و مشارکت آنها اعم از کارشناسان، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، بستری را فراهم نموده ایم که اطلاعات کاملی را در مورد عسل و دیگر محصولات زنبورعسل، انواع آن، خواص، اطلاعات تغذیه ای و مراحل تولید کسب نمایند و اطلاعات بیشتری راجع به برگزاری همایش ها، کارگاه هایی به منظور ترویج و فرهنگ سازی رژیم غذایی سالم با تاکید بر صبحانه ایرانی و اشاعه حرفه زنبورداری در سطح کشور و کارشناسی محصولات با استقبال مردمی در تمام سطوح جامعه برای حفظ محیط زیست و نقش زنبورعسل بواسطه پدیده گرده افشانی کسب نمایند.

– باید اطمینان بوجود آید که آیا اطلاع رسانی یک محصول کافی برای ارائه آن و جلب نظر مصرف کنندگان بوده و اگر هست کافی بوده است ؟

بعنوان مثال:کلسیم یک ماده معدنی ضروری است اما در کدام نوع از مواد غذایی ما به نسبت مشخص و کافی وجود دارد که تامین کننده نیاز بدن باشد؟!

– ما از پروژه های تحقیقاتی برای یافتن راه کارهایی برای حفظ و ارتقاء سلامتی بهره میبریم.

– ما برنامه هایی برای آموزش سرآشپزها در مورد استفاده از عسل در انواع نان، شیرینی جات، اسموتی، غذاها و دسرها داریم.

بنابراین نگاهی بیاندازید به سایت و نحوه فعالیت هایمان و در این حرکت ملّی ما را همراهی نمایید.

عضویت / ورود